Σχετικά με το Made in My Country

Το δίκτυο Made in My Country δημιουργήθηκε το 2011, προκειμένου να δώσει λύση στο πρόβλημα της έλλειψης των επιλογών που έχει ο καταναλωτής σήμερα.
 
Πιστεύουμε ότι είναι δικαίωμα όλων, να έχουν την επιλογή να βρίσκουν προϊόντα και υπηρεσίες που γεννιούνται στη χώρα τους.

Μέσα από τις τρεις ιστοσελίδες μας, το  madein-mycountry.net που απευθύνεται στον  επιχειρηματικό κόσμο, το madein-mycountry.
com που απευθύνεται άμεσα στον καταναλωτή για online αγορές και το madein-mycountry.info που έχει μια πλήρη εγχώρια  λίστα από καταστήματα και υπηρεσίες, δίνουμε αυτή την πολύτιμη επιλογή που όλοι αξίζουν και επιβάλλεται να έχουν.

Το www.madein-mycountry.net είναι μια B2B πλατφόρμα από παραγωγικές επιχειρήσεις που τους δίνει τη δυνατότητα  να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους και τις υπηρεσίες τους σε όλο τον κόσμο, επεκτείνοντας το όνομά τους και τις δουλειές τους πέρα από τα στενά σύνορα της χώρας τους, φτάνοντας εκεί που κανένας άλλος δεν τους έδωσε την ευκαιρία να φτάσουν.


Το www.madein-mycountry.com είναι ένα διαδικτυακό πολυκατάστημα που φιλοξενεί τα αντιπροσωπευτικότερα και καλύτερα παραδοσιακά προϊόντα της εκάστοτε χώρας, καθιστώντας τα πλέον προσβάσιμα σ΄ όλο τον κόσμο κι απ΄ όλο τον κόσμο. Το συμβόλαιο αυθεντικότητας και ποιότητας που υπογράφουν οι συμμετέχοντες παραγωγοί με την εταιρία μας είναι η απόλυτη εγγύηση γι΄αυτό.


Το www.madein-mycountry.info είναι η ιστοσελίδα που περιλαμβάνει μια πλήρη λίστα από αυθεντικά τοπικά καταστήματα και φιλοξενεί από παραδοσιακούς φούρνους και εστιατόρια με τοπική κουζίνα, μέχρι καταστήματα τροφίμων και ταξιδιωτικές υπηρεσίες. Μάθετε τι μπορεί να κάνει το Madein-MyCountry.gr για σας πατώντας εδώ.

  Ο όμιλος Made in My Country σχεδίασε ύστερα από ειδική μελέτη και έρευνα, εταιρίες και υποστηρικτικές μονάδες σε όλο τον κόσμο, προκειμένου το μεγάλο αυτό έργο να δουλέψει άψογα. Το σχεδίασε με σεβασμό στον τοπικό χαρακτήρα της κάθε χώρας, στα ήθη, στα έθιμά, συνδύασε το παραδοσιακό με το καινούργιο κι όλα αυτά δοσμένα στον ψηφιακό κόσμο.
  Με χαρά και με επαγγελματισμό σας καλωσορίζουμε και σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε κι εσείς.

                      Ελάτε να αναδείξουμε μαζί  «Τα καλύτερα της χώρας σου».